IR-prisen 2013: vinneren annonseres på SKUP-konferansen


31. januar gikk fristen ut for å sende inn nominasjoner til den prestisjetunge Internasjonal Reporter-prisen. Vi har mottatt en stor bunke høyt kvalifiserte nominasjoner – takk til alle som har sendt inn!
Vinneren annonseres på SKUP-konferansen i mars.

  • Internasjonal Reporter-prisen gis for et journalistisk produkt som på en innsiktsfull, overraskende og engasjerende måte har kastet lys over et internasjonalt tema, gjerne gjennom å oppsøke nye og ukjente steder, finne og bruke varierte kilder og reise uvante problemstillinger.
  • Produktet kan være enkeltstående reportasjer (også fotoreportasjer) eller reportasjeserier eller reportasjebøker og må ha vært publisert i et uavhengig norsk presseorgan eller utgitt på et norsk forlag i 2012.
  • Prisen kan også gis til en journalist som over tid har utmerket seg innen utenriksjournalistikk med særlig vekt på å belyse utviklingsperspektiver i den ikke-vestlige verden.
  • Alle journalister – innen avis, radio/fjernsyn, fagpresse og nettmedier – kan søke. Det er også mulig å nominere kandidater til prisen.  Vinneren kåres av en jury bestående av fagfolk innen media og medieforskning. Frist: 31. januar.

Fristen for å nominere bidrag til årets pris er nå ute – men vi åpner snart for nominasjoner til neste års IR-pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *